MANNOL 9910 Szélvédő ragasztó 310ml (991009/KO)

MANNOL 9910 Szélvédő ragasztó 310ml (991009/KO)

1 824 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

MANNOL 9910 Szélvédő ragasztó 310ml (991009/KO)

Megbízhatóság és garancia 32 éve a minőség jegyében.

Ország Boltja 2023 Minőségi díj I. helyezett
1 824 Ft
+ 1 799 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
alkatreszek.hu
Termékleírás
A szélvédő tömítőanyag egykomponensű poliuretán ragasztó tömítő a szélvédők ragasztásához, ahol nincs szükség fokozott biztonsági garanciára. Az első, a hátsó és az oldalsó ablakokat az autók, kisteherautók, vasúti közlekedés és speciális járművek karosszériájához rögzítik. A legjobb eredményeket légpisztoly használatával érik el.
Megfelel a Loctite TEROSON PU 8597 HMLC követelményeinek (specifikáció).
A minimális készenléti idő az alkalmazás után 1 óra, az FMVSS (USA) szerint és 4 óra a legszigorúbb európai törésteszt -szabvány szerint.

Tulajdonságok:

- Alkalmas bármilyen anyagból (beleértve az alumíniumot) készült szélvédő nyílásához;
- Magas kezdeti keménysége és kivételesen erős kötési tulajdonságai miatt nincs szükség az üveg további rögzítésére;
- Nagyon jó ellenállás a megereszkedéssel szemben;
- Nem "nyúl" a szerszámhoz;
- Nagy sebességű polimerizáció;
- Nagy nyírószilárdság és nagy nyírási modulus. Jó rugalmasság hosszú távú használat után is;
- Nagyon alacsony elektromos vezetőképesség;
- jó tapadás a régi ragasztókötés maradék anyagaival;
- Nagy ellenállás az UV sugárzással szemben;
- Kiváló tapadás üveghez, kerámiabevonatú üveghez és festett felületekhez;
- Magas európai biztonsági szabvány.

Alkalmazás: Alaposan tisztítsa meg a ragasztandó felületeket a régi ragasztó, festék és egyéb bevonatok, rozsda, szennyeződés, zsír és olajlerakódásoktól. Zsírtalanítsa a szélvédőnyílás felületét a leszállási helyen 9691 MANNOL féktisztítóval. Száraz. Győződjön meg arról, hogy az üveg felületén nincs sérülés vagy hiba. A felület tisztításához és az optimális tapadás eléréséhez ajánlatos az üveg ragasztóvezetékét puha csiszolóanyaggal csiszolni. Csiszolás után tisztítsa meg a ragasztandó felületeket 9974 MANNOL Glas Cleaner segítségével, és hagyja a tisztítószert 2 percig száradni. Zsírtalanítsa az üveg felületét a 9691 MANNOL féktisztítóval. Száraz. Melegítse a patront 50-80 ° C-ra 15 percig. Nagy szemüveg esetén javasoljuk a második patron előmelegítését is. Vigyen fel egy vékony réteg ragasztót az üveg ragasztási pontjaira. A ragasztót nem az üvegre kell felhordani, hanem a leszállás helyére, a szélvédő nyílásán a testre. El kell kezdeni a felhordást az üveg alsó szélétől egyenletes rétegben, a kontúr mentén történő törések nélkül, valamint a ragasztóréteg és az üveg közötti rések nélkül. Szerelje be az üveget a nyílásba. Enyhén nyomja meg. Az üveg 15 percig állítható marad. Célszerű ragasztószalaggal rögzíteni, majd hagyni megszáradni. A ragasztó teljes polimerizációja és teljes kikeményedése 24 órán belül megtörténik. Az autó alkalmas 1 óra utáni vezetésre, de az üveg elmozdulásának elkerülése érdekében, ami utólag túlzott belső feszültségekhez, majd repedésekhez vezethet, tanácsos, hogy ne használja az autót ilyenkor. Az autónak sík felületen kell lennie. A kötést kívánatos szobahőmérsékleten és 50-60%-os páratartalom mellett elvégezni.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.