MANNOL 9905 Epoxy-Metal - kétkomponensű epoxy alapú fémragasztó, 30g (9905)

MANNOL 9905 Epoxy-Metal - kétkomponensű epoxy alapú fémragasztó, 30g (9905)

943 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

MANNOL 9905 Epoxy-Metal - kétkomponensű epoxy alapú fémragasztó, 30g (9905)

943 Ft
+ 1 459 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
aruhaz.kauffer.hu
Termékleírás
SCT-Mannol 9905 Epoxy-Metal - kétkomponensű epoxy alapú fémragasztó, 30g

Epoxid alapú polimer gyanta, acéltartalmú EPOXY METAL adalékkal - acél, alumínium, sárgaréz, réz, vas, ón, ólom és többi ötvözet gyors és biztonságos összeragasztására szolgál.

Szilárdulási idõ - 4 perc.

A teljes szilárdság 24 óra alatt következik be, és a ragasztott felület mechanikai csúszószilárdsága magas értéket (20 N/mm) ér el, 150 °C -s hõtűrõ képesség mellett.

Felhasználási terület: repedések, üregek, fúrólyukak tömítése, kopott, ill. sérült menetkötések rögzítése, valamint síkfelületek gittelése. Ezenkívül felhasználható a kerámia és faanyagok ragasztásához.

Az Epoxy-Metal egy kétkomponensű, epoxigyanta alapú ragasztó. Gyorsan és megbízhatóan ragaszt bármilyen fémbõl és ötvözetbõl (acél, öntöttvas, alumínium, réz, sárgaréz, bronz, magnézium, ón, ólom stb. ) készült alkatrészeket bármilyen kombinációban. Ideális gyors, hosszú távú javításokhoz, például: repedések és üregek tömítésére bármilyen formájú felületen, sérült menetek helyreállítására, mind belsõ, mind külsõleg. Használható mind autók és egyéb berendezések javításában, mind az iparban, otthon és az irodában. 4 percen belül megkeményedik. A végsõ kikeményedés 2-3 órán belül megtörténik, a vegyület nagy mechanikai nyírószilárdságot (3-5 N / mm2) ér el, és akár +150 °C hõmérsékletet is elvisel.

Tulajdonságok:

- kiváló vegyi és mechanikai ellenállás;

- gyorsan megkeményedik minden körülmények között, még víz alatt is;

- tartós;

- végsõ megszilárdulás után bármilyen forgácseltávolítással járó mechanikai feldolgozás (befűzés, csiszolás stb. ), majd festés vagy lakkozás lehetséges;

- sík felületekre gittként használható;

- ragasztja az üveget, kerámiát, betont, fát és ezek kombinációit.

Felhasználás: A ragasztandó felületeket alaposan tisztítsa meg a régi festéktõl és egyéb bevonatoktól, szennyezõdésektõl, zsír- és olajlerakódásoktól. Zsírtalanítsa a 9691 MANNOL Féktisztítóval. Száraz. A ragasztás bármilyen hõmérsékleten és páratartalom mellett elvégezhetõ, de az optimális hõmérséklet +10 °C és +30 °C között, és 50-60% páratartalom. Nyomja ki a szükséges mennyiséget a két komponensbõl a tubusból, és keverje össze. A keverési arány 1: 1. Ezután vigye fel a ragasztandó vagy javítandó felületekre, és maximális erõvel nyomja össze szorosan.

Kiszerelés:

30g (24ml)

 


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.